وبلاگ

مقالات سایت
۵ نکته برای بهبود تکنیک عکاسی از مواد غذایی شما

۵ نکته برای بهبود تکنیک عکاسی از مواد غذایی شما

۱۳۹۷-۰۶-۲۵
مثل نقاشی، با یک بوم خالی شروع کنید و بسازید. لایه بر روی لایه،
عکس را بسازید تا به تعادل کامل واقعیت و هنر برسید.
همه چیز درحین عکاسی تصمیم گرفته میشود. هر قطعه توسط عکاس قرار می گیرد.
شروع کردن ناامید کننده استباید به  فکر خلق یک داستان باشیددر اینجا پنج نکته که می توانید
استفاده کنید به طور جدی عکس غذای خود را بهبود بخشید و داستان های بهتر را بگویید.
عکست رزرو عکاس غذا و نوشیدنی

عکست رزرو عکاس غذا و نوشیدنی

۱-زاویه خود را انتخاب کنید

در عکاسی غذا فقط چند زاویه دوربین وجود دارد که شما دوباره و دوباره آن را می بندید،
اما شما باید تصمیم خود را بگیرید، تصمیم آگاهانه.از قبل به  غذا فکر کنید
اندازه آن، شکل، ارتفاع و آنچه در مورد آن منحصر به فرد است. سپس زاویه ای را که  فکر می کنید
بهترین کیفیت این ویژگی را نشان می دهد انتخاب کنید.
برخی از ظروف هنگامی که شما را از سمت راست در مقابل غذا میبینید، به خوبی ظاهر می
شود، در حالی که دیگران به طور مستقیم از بالای میز استفاده می کنند،زاویه بهتر را انتخاب کنید
عکست رزرو عکاس غذا و نوشیدنی

عکست رزرو عکاس غذا و نوشیدنی

۲-نورپردازی دقیق

نور پادشاه است، استفاده نادرست از نور داستان شما را خراب می کند و بلافاصله مخاطبان شما را خاموش می کند. بنابراین اطمینان حاصل کنید که نور منحرف نشود،
عکس های غذای خود را بزرگ کنید.از دیفیوزرها برای نرم کردن نور ها استفاده کنیداگر از نورطبیعی استفاده میکنید با یک مسدود کننده جلوی این نورهارا بگیرید
AKSET FOOD PHOTOGRAPHY

AKSET FOOD PHOTOGRAPHY

۳-استفاده از خطوط و لایه ها

این تکنیک ترکیبی است که توسط عکاسان استفاده می شود تا مخاطبان خود را به موضوع اصلی هدایت کنند.برای ایجاد خطوط می توانید ازابزار  مختلف استفاده کنید.
مانندقاشق، که یک خط خوب را تشکیل می دهد، بیننده را مستقیم به ظرف میوه یا بستنی هدایت می کند.
عکست رزرو عکاس غذا و نوشیدنی

عکست رزرو عکاس غذا و نوشیدنی

۵-از رنگها استفاده کنید

هنگام قرار دادن اقلام به تصاویر مواد غذایی خود، سعی کنید تن های خنثی را انتخاب کنید، چیزی که باعث می شود غذا واقعالذیذ به نظر اید، انتخاب یک پس زمینه خنثی مانند .
عکست رزرو عکاس غذا و نوشیدنی

عکست رزرو عکاس غذا و نوشیدنی

نویسنده: